OBAVEŠTENJE O NAČINU KORIŠĆENJA POSEBNOG OBLIKA JAVNOG PREVOZA OD 01.04.2020. GODINE

Obaveštavamo zaposlene i poslodavce da će poseban oblik gradskog i prigradskog prevoza putnika (vanlinijski prevoz) počev od 01.04.2020. godine biti moguć samo uz prikaz radničke mesečne karte i potvrde poslodavca.

U cilju produženja radničkih mesečnih karata poslodavac je u  obavezi da se organizuje i da na memorandumu firme dostavi spisak svojih zaposlenih sa  ličnim podacima i relacijom prevoza. U cilju izrade radničkih mesečnih karata za  putnike koji nisu bili korisnici javnog prevoza potrebno je, osim gore navedenog, dostaviti i fotografiju za izradu mesečne karte (trošak izdavanja elektronske kartice je jednokratan i iznosi 400,00 dinara).

Kompletnu dokumentaciju poslodavac dostavlja na Autobusku stanicu Subotica elektronskim putem na mejl stanica@sutrans.rs ili preko kurira u periodu od  06:00 do 13:00 časova, nakon izrade karata, dovoljno je da poslodavac pošalje svoje ovlašćeno lice koje će da preuzme mesečne karte za sve zaposlene i posle ih podeli zaposlenima.

Sva plaćanja se vrše elektronskim putem.

Prevoz je dozvoljen isključivo zaposlenima kojima poslodavac nije u mogućnosti da organizuje rad od kuće i čije je dolazak na mesto rada neophodan.

Svi zaposleni moraju da imaju radničku mesečnu kartu i potvrdu poslodavca.

Zaposleni Opšte bolnice Subotica, Doma zdravlja Subotica, Kolevke Subotica i Gerontološkog centra Subotica koji koriste uslugu prevoza dovoljno je vozaču autobusa prikazati licencu odnosno potvrdu poslodavca prilikom ulaska u vozilo.

Prevoz se obavlja po redu vožnje objavljenom dana 25.03.2020. godine i isti će se obavljati na identičan način radnim danom i subotom.

Nedeljom nema organizovanog prevoza.

Molimo korisnike prevoza da se pridržavaju propisanih mera zaštite i nose zaštitne maske i rukavice.

Kupovina karata kod vozača autobusa nije dozvoljena do daljnjeg.