A LIFKA ART MOZI MŰSORA

Október 22. – Október 28. 17h

Október 24 . és Október 25. 11h

Törpék – Süti művelet / Die Heinzels – Rückkehr der Heinzelmännchen

Animáció vígjáték; 78 perc

Rendező: Ute von Münchow-Pohl

Azóta bujkálnak a föld alatt, mióta egy gonosz szabó felesége több mint 200 évvel ezelőtt kiutasította őket. De egy élénk lány közöttük, aki már nem tudta elviselni az ilyen szűk életet, azzal a szándékkal kerül a föld felszínére, hogy felfedezze igazi elhívását. Két barátjával együtt a mogorva főnök Tea pékségében köt ki, aki állandóan veszekedik testvérével. Amíg a törpök nagy rendetlenséget csinálnak, a lány készen áll, hogy segítsen Theon. És ki szeretné inkább “sütni”, mint törpék?

Október 22. – Október 28. 19h

Teljes titoktartás / Les traducteurs

Belga-francia thriller; 105 perc

Rendező: Régis Roinsard

Szerepek: Olga Kurylenko, Lambert Wilson, Riccardo Scamarcio, Eduardo Noriega, Manolis Mavromatakis

Kilenc műfordító gyűlik össze egy vidéki kúrián. Egy páncélozott teremben íróasztalhoz ülnek, hogy a legnagyobb titoktartás mellett lefordítsák egy világrengető sikerkönyv utolsó kötetét. De úgy tűnik, hiába minden óvintézkedés: a regény első tíz oldala egyszer csak feltűnik az interneten, és egy ismeretlen zsaroló elképesztő összeget követel, hogy ne hozza idő előtt nyilvánosságra a folytatást. A helyzet egyre feszültebb, mindenki gyanús: ki szivárogtathatta ki a szöveget?

Október 22. – Október 28. 21h

The Informer / Three Seconds

Angol dráma, krimi; 113 perc

Rendező: Andrea Di Stefano

Szerepek: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Clive Owen

A szabadult elítéltnek most beépített téglaként kell dolgoznia. Újból bevonul a börtönbe, hogy megtudjon néhány dolgot a maffiavezérről.

JEGYÁR 2D-s film esetén 250 din., 3D-s film esetén 350 din., hazai (szerb) film esetén 300 din.

A jegyek megvásárolhatók a Fasizmus áldozatainak tere 5 sz. alatti jegypénztárban az előadások kezdete előtt. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Elérhetőségek: Tel/ fax: 024/527-110 www.alifka.org