PROGRAM ART BIOSKOPA „ALEKSANDAR LIFKA”

19. novembar – 20. novembar 17h

21. novembar – 22. novembar 11h

23. novembar – 25. novembar 17h

Viking Vik i čarobni mač / Vic the Viking and the Magic Sword

Sinhronizovano

Država/godina: Nemačka/2019

Dužina trajanja: 82 min

Žanr: Animirani

Režiser: Éric Cazes

Uloge: Uroš Jovičić, Tomas Sarić, Marko Mrđenović, Marko Marković, Jelena Rakočević

Vik je sin moćnog Halvara, vikinškog poglavara. Njegov tata ima zlatno srce, ali dela brže nego što misli, što nažalost stvara probleme čitavom plemenu. Vik možda nema očinsku snagu, ali ima hrabro srce i prilično je lukav. Obe vrline pokazaće se ključnim kada se, zahvaljujući zlokobnom prokletstvu, Vikijeva majka pretvori u zlatni kip. Hrabri momak će okupiti posadu koja kreće u potragu za čarobnim ostrvom. Prema legendi, samo tamo može da poništi čaroliju i vrati majku. Ulog će biti ne samo sudbina voljene majke, već i sudbina celog plemena.

 

 

21. novembar – 22. novembar 17h

Kućni patuljci – Operacija kolačići / Die Heinzels – Rückkehr der Heinzelmännchen

Čuveni, marljivi patuljci iz Kelna konačno se vraćaju!

Sinhronizovano

Država/godina: DEU/2019

Dužina trajanja: 78 min

Žanr: Animirani, komedija

Režiser: Ute von Münchow-Pohl

Skrivali su se pod zemljom otkako ih je, pre više od 200 godina proterala zlobna krojačeva žena. Ali, živahna devojčica među njima koja više nije mogla da podnese ovakav skučen život dolazi na površinu zemlje u nameri da otkrije svoj istinski poziv. Zajedno sa dva drugara, završava u pekari mrzovoljnog šefa Tea koji se stalno svađa sa svojim bratom. Dok patuljci prave veliki haos, devojčica je spremna da pomogne Teu. A ko bi više voleo da ga učini “pečenim” nego patuljci?


19. novembar – 25. novembar 19h

Pokajnik / Honest Thief

Država/godina: SAD/2020

Dužina trajanja: 99 min

Žanr: Akcioni

Režiser: Mark Williams

Uloge: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney

Veliki povratak Lajam Nisona, u napetoj priči reditelja Marka Vilijamsa, jednog od autora popularne serije „Ozark”. Tom Karter je pljačkaš koji je tokom karijere ukrao 9 miliona dolara iz nekoliko manjih banaka duž SAD-a. Bez hapšenja, bez otkrivanja identiteta. Nakon što upozna Ani, Tom želi da napusti posao i počne novi život sa voljenom ženom. Naravno da stvari neće ići tako glatko. Dva mlada FBI agenta, kojima je dodeljen njegov slučaj, odlučuju da tih 9 miliona dolara zadrže za sebe, a usput da smeste Tomu ubistvo njihovog nadređenog.

 

Cena ulaznica za film u 2D -250 din., za film u 3D – 350 din., za domaći film 300 din. Karte se mogu nabaviti na adresi Trg Žrtava fašizma 5. prije početka predstave. Zadržavamo pravo izmene programa.

Kontakt: Tel/ fax: 024/527-110 www.alifka.org

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”,”serif”;}