A LIFKA ART MOZI MŰSORA

Február 18. – Február 24. 15:30h

Február 20. és Február 21. 11h

Tom and Jerry

Amerikai animáció, kalandfilm, vígjáték; 101 perc

Rendező: Tim Story

Szerepek: Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević, Tomaš Sarić, Vladislava Đorđević, Mina Sovtić, Branko Jovanović, Milan Tubić, Pedja Damjanović

Chloe Grace Moretz az újonnan alkalmazott Kyle szerepében játszik, akinek az a feladata, hogy egy fontos esemény előtt megoldja a rágcsálók problémáját a szállodában. Kyle Tomot veszi segítségül, hogy együtt megállítsa a huncut Jerry-t. A következők természetesen egy macska és egy egér közötti epikus csata, amely karrierjének, esküvőjének és esetleg maga a szálloda hírnevének megsemmisítésével fenyeget. De hamarosan egy még nagyobb probléma merül fel: egy gonosz és ambiciózus alkalmazott, aki összeesküdött mindhármukkal szemben.

Február 18. – Február 24. 17:30h

ADN

Algériai-francia dráma, történelmi film; 90 perc

Rendező: Maïwenn

Szerepek: Louis Garrel, Maïwenn, Marine Vacth

Nezh rendszeresen meglátogatja szeretett algériai nagyapját egy idősek otthonában. Az emír felnevelte és védelmet nyújtott mérgező szülei ellen. Számos családtag veszi körül – testvérek, nővér, néni, anya. A kapcsolat nehéz, tele van elégedetlenséggel és keserűséggel. Az emír halála fokozza a családi feszültségeket, és mély identitásválságot okoz Nezh számára.

Február 18. – Február 24. 19:15h

Songbird

Amerikai dráma, szerelmi történet; 85 perc

Rendező: Adam Mason

Szerepek: K.J. Apa, Sofia Carson, Craig Robinson

A film cselekménye a közeljövőben, 2024-ben játszódik, amikor a világ már évek óta járványban jár. Az új és brutális törvények a mindennapi élet részét képezik, a városokat zónákra osztják, és az ijesztő vírus az oka annak, hogy az emberek nem kórházakban vannak, hanem speciális karanténtáborokban. Niko (K.J. Apa) és Sara (Sofia Carson) olyan pár, akik a szigorú bezárási intézkedések miatt soha nem ismerkedtek meg igazán. Annak érdekében, hogy végre együtt lehessen, Nikónak meg kell találnia a módját, hogy biztonságosan elérje őt, a hatályos rendőri intézkedések ellenére.


Jegyár 2D-s film esetén 250 din, 3D-s film esetén 350 din, hazai (szerb) film esetén 300 din.

A jegyek megvásárolhatók a Fasizmus áldozatainak tere 5 sz. alatti jegypénztárban az előadások kezdete előtt.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Elérhetőségek: Tel/ fax: 024/527-110 www.alifka.org