A LIFKA ART MOZI MŰSORA

Február 25. – Március 3. 15:30h

Február 27. és Február 28. 11h

Tom and Jerry

Amerikai animáció, kalandfilm, vígjáték; 101 perc

Rendező: Tim Story

Szerepek: Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević, Tomaš Sarić, Vladislava Đorđević, Mina Sovtić, Branko Jovanović, Milan Tubić, Pedja Damjanović

Chloe Grace Moretz az újonnan alkalmazott Kyle szerepében játszik, akinek az a feladata, hogy egy fontos esemény előtt megoldja a rágcsálók problémáját a szállodában. Kyle Tomot veszi segítségül, hogy együtt megállítsa a huncut Jerry-t. A következők természetesen egy macska és egy egér közötti epikus csata, amely karrierjének, esküvőjének és esetleg maga a szálloda hírnevének megsemmisítésével fenyeget. De hamarosan egy még nagyobb probléma merül fel: egy gonosz és ambiciózus alkalmazott, aki összeesküdött mindhármukkal szemben.

Február 25. 17:30h

Március 1. – Március 3. 17:30h

Berlin Alexanderplatz

Francia-holland-kanadai-német dráma; 183 perc

Rendező: Burhan Qurbani

Szerepek: Welket Bungué, Albrecht Schuch, Jella Haase, Joachim Król, Annabelle Mandeng

Francis nyugat-afrikai menekült. Amikor valahol Dél-Európában partra sodorja a tenger, elhatározza, hogy ezentúl rendes életet él. De a mai Berlin, ahová végül eljut, ugyanolyan kíméletlen egy hontalan, munkavállalási engedéllyel nem rendelkező emberrel szemben, mint Franz Biberkopf bérmunkással szemben volt Döblin klasszikus regényében. Francis kezdetben még visszautasítja az ajánlatot, hogy drogot áruljon a Hasenheide parkban, ám lassacskán mégis egyre inkább neurotikus szállásadója, a bűnöző Reinhold befolyása alá kerül. Amikor megismeri Micit, az eszkortlányt, Francisnak életében először van része egy kis boldogságban.

Február 26. – Február 28. 17:30h

Monster Hunter – Szörnybirodalom

Amerikai-japán-kínai-német akciófilm, fantasy; 99 perc Rendező: Paul W.S. Anderson

Szerepek: Milla Jovovich, Diego Boneta, Ron Perlman, Tony Jaa, Jannik Schümann

Artemis hadnagy és emberei egy távoli bolygóra kerülnek – és az új világ régi lakói nem fogadják őket szeretettel. A hatalmas, elképesztő erejű, meghökkentő harci technikákkal felszerelt szörnyek kérdés nélkül, azonnal végezni akarnak látszólag védtelen ellenfeleikkel. Ám az emberek kis csapata nem adja fel


könnyen. Életben akarnak maradni, bármi áron. És minél többen halnak meg közülük, annál elszántabban harcolnak tovább a kiismerhetetlen terepen. Egyetlen céljuk maradt: a túlélés.

Február 26. – Február 28. 19:15h

Shadow in the Cloud

Amerikai-új-zélandi akciófilm, háborús film, horror; 83 perc Rendező: Roseanne Liang

Szerepek: Chloë Grace Moretz, Nick Robinson, Beulah Koale, Taylor John Smith

Maude Garrett (Chloë Grace Moretz) repülőtiszt titokzatos csomaggal hóna alatt az utolsó pillanatban csatlakozik egy bevetésen levő járathoz. A kizárólag férfiakból álló legénység nem örül hirtelen érkezésének, se nem gyanús csomagjának. Rögtön száműzik a fiatal nőt a gép alján található lövészkabinba.

Jegyár 2D-s film esetén 250 din, 3D-s film esetén 350 din, hazai (szerb) film esetén 300 din.


A jegyek megvásárolhatók a Fasizmus áldozatainak tere 5 sz. alatti jegypénztárban az előadások kezdete előtt.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Elérhetőségek: Tel/ fax: 024/527-110 www.alifka.org