A LIFKA ART MOZI MŰSORA

Április 17. és Április 18. 11h
Tom and Jerry
Amerikai animáció, kalandfilm, vígjáték; 101 perc
Rendező: Tim Story
Szerepek: Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević, Tomaš Sarić, Vladislava Đorđević, Mina Sovtić, Branko Jovanović, Milan Tubić, Pedja Damjanović
Chloe Grace Moretz az újonnan alkalmazott Kyle szerepében játszik, akinek az a feladata, hogy egy fontos esemény előtt megoldja a rágcsálók problémáját a szállodában. Kyle Tomot veszi segítségül, hogy együtt megállítsa a huncut Jerry-t. A következők természetesen egy macska és egy egér közötti epikus csata, amely karrierjének, esküvőjének és esetleg maga a szálloda hírnevének megsemmisítésével fenyeget. De hamarosan egy még nagyobb probléma merül fel: egy gonosz és ambiciózus alkalmazott, aki összeesküdött mindhármukkal szemben.

Április 15. – Április 21. 15:30h
Mortal Kombat
Amerikai-ausztrál akciófilm, fantasy, kalandfilm, sci-fi, thriller; 110 perc Rendező: Simon McQuoid
Szerepek: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Chin Han, Joe Taslim, Hiroyuki Sanada
A Külső Világ császára elküldte legjobb harcosát, Sub-Zerót, hogy legyőzze a Földi Birodalom harcosait. Már kilenc bajnokságon győztek: ha tizedszer is diadalmaskodnak, akkor birodalmukhoz csatolhatják a legyőzött világot. És megindul az ostrom.

Április 15. – Április 21. 17:30h
Fontos vagy nekem
Angol dráma, krimi, thriller; 118 perc
Rendező: J Blakeson
Szerepek: Rosamund Pike, Eiza González, Dianne Wiest
A rábízott időseken nyerészkedő törvényes gondozó emberére akad az újonnan becserkészett idős nőben, akinek háttere jóval szövevényesebb, mint gondolta.

Április 15. – Április 21. 19:45h
Superdeep
Orosz horror; 113 perc
Rendező: Arseny Syuhin
Szerepek: Milena Radulović, Sergey Ivanyuk, Nikolay Kovbas
A Kola Superdeep a legnagyobb titkos szovjet létesítmény, amely a Kola-félszigeten található. 1987-ben a Föld felszíne alatt 12 km mélységben megmagyarázhatatlan hangokat rögzítettek, amelyek nagyszámú ember sikolyára és nyöszörgésére emlékeztettek. Ana Fjodorova (Milena Radulovic) epidemiológus és egy különleges katonai egység feladata, hogy felfedezze a rejtélyes események okát egy tudományos állomáson, amely mélyen a föld felszíne alatt található. Amit találtak, az a legnagyobb veszélyt az emberiségre nézve, és a világ jövője most az ő kezükben van.

Jegyár 2D-s film esetén 250 din, 3D-s film esetén 350 din, hazai (szerb) film esetén 300 din.
A jegyek megvásárolhatók a Fasizmus áldozatainak tere 5 sz. alatti jegypénztárban az előadások kezdete előtt.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.
Elérhetőségek: Tel/ fax: 024/527-110 www.alifka.org