RASPISAN KONKURS ZA PRIJEM 164 KOMANDIRA U VIŠE KAZNENO-POPRAVNIH USTANOVA

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je konkurs za prijem u stalni radni odnos 164 pripadnika Službe za obezbeđenje u 13 kazneno-popravnih ustanova.

Najviše komandira će biti primljeno u najvećem zavodu u zemlji – u KPZ Sremska Mitrovica i to 32 pripadnika, kao i 30 komandira u Okružnom zatvoru u Leskovcu, budući da je u ovom zavodu početkom godine otvoren moderan objekat za smeštaj 200 lica lišenih slobode.

U stalni radni odnos biće primljeno 22 komandira u KPZ u Beogradu, zatim 20 u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, a najbrojnija služba u sistemu izvršenja dobiće pojačanje od 15 komandira u jedinom zavodu za osuđenice u zemlji – u KPZ za žene u Požarevcu.

KPZ u Nišu primiće 12 komandira, Okružni zatvor u Zrenjaninu 10 i KPZ Požarevac (Zabela) 8 komandira.

Nove pripadnike Službe za obezbeđenje primiće i OZ u Smederevu (6), OZ u Subotici (4), KPZ Beograd (Padinska skela) i OZ Kruševac po dva komandira i OZ Negotin jednog komandira.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, порталу е-управе i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“.

Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata traje do 5. avgusta 2021. godine.