Bezbedna vožnja

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja organizuje trening bezbedne vožnje za motocikliste-mopediste na poligonu na auto pijaci (Mali Bajmok) dana 27.09.2021. godine u trajanju od 09.30 časova do 14.00 časova.

Uslovi koje kandidat treba da ispunjava su: posedovanje važeće vozačke dozvole za vozilo kojim će kandidat upravljati na treningu bezbedne vožnje, tehnički ispravan i registrovan motocikl-moped, posedovanje zaštitne opreme, potpisana izjava o prihvatanju lične odgovornosti od neželjenih događaja na treningu bezbedne vožnje.

Učesnici su dužni doći sopstvenim motociklom-mopedom na trening bezbedne vožnje. Ciljna grupa su pre svih mladi vozači (AM, A1, A2, A) ili kandidati auto škola koji su u završnoj fazi obuke.

Maksimalan broj učesnika je 15 kandidata, a prijave za učešće vrše se neposredno u Gradskoj Upravi u sobi 226 do 15.09.2021. godine.

Svaki učesnik treninga bezbedne vožnje dobiće na poklon od Grada Subotice neki od delova zaštitne opreme za motocikle-mopede.

Ovom prilikom pozivamo sve medije da isprate sprovođenje ovog projekta i aktivno učestvuju u promociji bezbednosti saobraćaja.