Digitális expedíció

Digitális expedíció ismeretterjesztő karaván, szombat és vasárnap, 2021. október 23. és 24., Szabadság tér

ESEMÉNY BEJELENTŐ

Szombaton és vasárnap, 2021. október 23-án és 24-én szabadkára érkezik a digitális készségeket, a digitális írástudást és biztonságot fejlesztő Digitális expedíció ismeretterjesztő karaván, amely Ana Brnabić szerb miniszterelnök kezdeményezésére jött létre. A tematikus előadások és a Munka, Foglalkoztatás, Harcos és Szociális Kérdések Minisztériuma, a Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Távközlési Minisztérium, az IT-fejlesztő Iroda és az eUprava szakértőivel folytatott beszélgetések révén a szabadkaiak ismereteket szerezhetnek a digitális írástudásról, a digitális készségek fontosságáról, az online térben való biztonságos mozgásról és a digitális technológiák nyújtotta egyéb előnyökről.

A Digitális expedíció ismeretterjesztő karaván a Szabadság téren lesz megtartva szombaton, október 23-án 9.30-tól 18.00 óráig, és vasárnap, október 24-én 10.00-től 18.00 óráig.

A Digitális expedíció ismeretterjesztő karavánt hivatalosan Biljana Barošević, a Munka, Foglalkoztatás, Harcos és Szociális Kérdések Minisztériumának miniszterhelyettese és Srđan Samardžić, a Szabadkai Városi Tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja fogják megnyitni szombaton, október 23-án 9 óra 30 perckor. A sajtónyilatkozatokra 9.40-től 9.55-ig kerül sor.

Rossz idő esetén az esemény a Szabadkai Szabadegyetem épületében lesz megtartva.