Promena autobuskog saobraćaja

OBAVEŠTENJE ZA SUBOTU „SZENT ISTVÁN”
Obaveštavaju se putnici da zbog održavanja manifestacije „Szent István”, dana 13.08.2022. godine, polasci na liniji 1a, u vremenskom periodu od 15:00 do 19:00 časova, saobraćaju izmenjenom trasom u smeru prema Novom Naselju.  Posle stajališta „Lifka“ autobus će saobraćati Rudić ulicom, a nakon te ulice vraća se na redovnu trasu. Privremeno autobusko stajalište će biti postavljeno ispred Sinagoge.

OBAVEŠTENJE ZA NEDELJU „DUŽIJANCA”
U nedelju 14.08.2022. godine, zbog zatvaranja ulica Matije Gubca, Matka Vukovića, Trga žrtava Fašizma, Petefi Šandora i Sečenji Ištvana, doći će do izmena na trasama gradskog i prigradskog saobraćaja.
Zbog obeležavanje „Dužijance“, u katedrali Svete Terezije Avilske, autobusko stajalište „Lifka“ će biti zatvoreno, odnosno neće biti u upotrebi u periodu od 09:00 do 13:30 časova, do prolaska povorke do Trga slobode.
U navedenom periodu autobusi će saobraćati sledećim trasama:
1.Linija 1a: od Preradovićeve ulice će produžiti pravo u Zagrebačku ulicu odakle nastavlja ulicom Maksima Gorkog i Senćanskim putem odakle se vraća na redovnu trasu. Stajališta „Jadran“, „Higijenski zavod“, „Arsenija Čarnojevića“ kao i stajalište „Sinagoga“ neće biti u upotrebi.
Autobusi će umesto zatvorenih stajališta koristiti stajališta „Patrija“ , „Pošta“, „Tehnička Škola“.
2.Linija 3 i linija 6 će saobraćati Zagrebačkom ulicom odakle će se vratiti na uobičajenu trasu linije 3 i linije 6. U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajalište „Matije Gubec“, a putnicima će na raspolaganju biti stajalište „Tehnička škola“.
Prigradske linije za Bajmok, Tavankut i Kelebiju će umesto stajalište „Lifka“ stajati na stajalištu gradskog saobraćaja „Sarvaš“.
Po završetku obeležavanja „Dužijance“ autobusi će saobraćati uobičajenim trasama linija.