VAKCINACIJA STARIJIH OD 60 GODINA BEZ PRIJAVE NASTAVLJA SE I U SREDU – 17. MARTA U SUBOTICI, KELEBIJ

 

VAKCINACIJA STARIJIH OD 60 GODINA BEZ PRIJAVE NASTAVLJA SE I U SREDU – 17. MARTA U SUBOTICI, KELEBIJI, PALIĆU I TAVANKUTU

Kako bi se omogućilo starijim građanima Subotice i naselja Kelebija, Palić i Tavankut da što brže i jednostavnije pristupe vakcinaciji protiv zarazne bolesti COVID-19, Dom zdravlja Subotica nastavlja, u sredu, 17. marta, akciju imunizacije svih građana starijih od 60 godina, koji se nisu prijavili preko portala e-uprave ili su se prijavili, a nisu još bili pozvani da prime vakcinu.

Imunizacija vakcinom kineskog proizvođača „Sinofarm“ obavljaće se od 08:00 do 13:00 časova u:

ambulatni I, u Subotici, na adresi Kumičićeva ulica 4;

ambulanti Kelebija, na adresi Veljka Vlahovića bb;

ambulanti Palić, na adresi Park heroja 8;

ambulanti Tavankut, na adresi Marka Oreškovića bb

Zainteresovani građani kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko nisu u mogućnosti moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Dom zdravlja Subotica moli sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera – nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

Gradska uprava Subotica još jednom poziva naše starije sugrađane da iskoriste priliku da se vakcinišu, jer time značajno umanjuju mogućnost zaraze. Ukoliko do zaraze ipak dođe, vakcina je jedino preventivno sredstvo protiv težih oblika i komplikacija i zato je izuzetno važno da se što više građana starijih od 60 godina odazove na akcije Doma zdravlja.