Osam medalja subotičkih streličara i parastreličara na dva takmičenja

Proteklog vikenda takmičari Parastreličarskog kluba Veteran učestvovali su na dva turnira gde su ostvarili odlične rezultate. Osam takmičara na dva turnira osvojila su osam medalja od kojih su 5 zlatnih.

U Kikindi je održano takmičenje u FILD streličarstvu koje je bilo u okviru kalendara takmičenja Streličarskog saveza Srbije. Na ovom takmičenju nastupilo je četiri takmičara iz subotičkog kluba koji su osvojili dve zlatne i dve srebrne medalje. Zlatne je osvojio Atila Feješ Klapka u kategoriji seniora longbov lukom i Dejan Varju u kategoriji seniora kompaund lukom. Srebrne medalje pripale su Saši Mitovu u kategoriji seniora Longbov lukom i Gazdag Laslu među veteranima golim lukom.

Četiri takmičara su nastupila i na drugom takmičenju koje je održano u Kragujevcu na parastreličarskom turniru koji je održan u okviru kalendara takmičenja Parastreličarskog saveza Srbije. Na ovom takmičenju ovojili su tri zlatne i jednu srebrnu medalju: Zlatne medalje osvojili su Veselin Uzelac u kategoriji seniora kompaund lukom, Saša Babić među seniorima olimpijskim lukom na 70m i Siniša Matković u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 30m. Srebrnu medalju osvojio je Aleksandar Žepiniću kategoriji seniora olimpijskim lukom na 70m.