Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava građanima za sprovođenje mera energetske sanacije

Dana 24.11.2022. Gradsko veće Grada Subotice raspisalo je Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava građanima za sprovođenje mera energetske sanacije putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote na teritoriji Grada Subotice.
Rok za podnošenje prijava je 21 dan od dana objavljivanja na zvaničnoj internet stranici i oglasnoj tabli grada Subotice Konkurs je otvoren od dana 24.11.2022. godine.
Konkursna dokumentacija za Javni poziv može se preuzeti na internet stranici Grada Subotice ili na pisarnici Gradske uprave.
Prijava se predaje lično na pisarnici Gradske uprave Subotica ili preporučeno poštom na adresu: Grad Subotica, Trg slobode 1, Komisija za realizaciju i nadzor nad izvršenjem mera energetske efikasnosti Grada Subotice .
Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog poziva možete se obratiti na kontakt telefon 024/626-790 ili putem elektronske adrese: energetika@subotica.rs.