A LIFKA ART MOZI MŰSORA

November 19. és November 20. 17h November 21 . és November 22. 11h November 23. – November 25. 17h

Viking Vick és a varázskard / Vic the Viking and the Magic Sword

Animáció; 82 perc

Rendező: Éric Cazes

Szerepek: Uroš Jovičić, Tomas Sarić, Marko Mrđenović, Marko Marković, Jelena Rakočević

Vik a hatalmas Halvar, a viking vezér fia. Apjának aranyszíve van, de gyorsabban cselekszik, mint

gondolná, ami sajnos problémákat okoz az egész törzs számára. Vicnek talán nincs apai ereje, de bátor szíve van és meglehetősen ravasz. Mindkét erény döntőnek bizonyul, amikor egy baljós átoknak köszönhetően Vicky anyja aranyszoborrá válik. A bátor srác összegyűjt egy legénységet, amely egy varázslatos sziget keresésére indul. A legenda szerint csak ott tudja visszavonni a varázslatot és visszahozni az anyját. A tét nemcsak a szeretett anya, hanem az egész törzs sorsa is.

 

 

November 21 . és November 22. 17h

Törpék – Süti művelet / Die Heinzels – Rückkehr der Heinzelmännchen

Animáció vígjáték; 78 perc

Rendező: Ute von Münchow-Pohl

Azóta bujkálnak a föld alatt, mióta egy gonosz szabó felesége több mint 200 évvel ezelőtt kiutasította őket. De egy élénk lány közöttük, aki már nem tudta elviselni az ilyen szűk életet, azzal a szándékkal kerül a föld felszínére, hogy felfedezze igazi elhívását. Két barátjával együtt a mogorva főnök Tea pékségében köt ki, aki állandóan veszekedik testvérével. Amíg a törpök nagy rendetlenséget csinálnak, a lány készen áll, hogy segítsen Theon. És ki szeretné inkább “sütni”, mint törpék?

 

 

November 19. – November 25. 19h

Becsületes tolvaj / Honest Thief

Amerikai akciófilm, dráma, krimi, thriller; 99 perc

Rendező: Mark Williams

Szerepek: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney

Egy bankrabló rátalál élete szerelmére, ezért úgy dönt, hogy útra tér és becsületes életet él. A helyzet azonban bonyolódik, amikor egy korrupt FBI ügynöknek akarja feladni magát. Hamarosan már nemcsak a nevét kell tisztáznia, de a saját és szerelme élete is veszélybe kerül.

 

 

JEGYÁR 2D-s film esetén 250 din., 3D-s film esetén 350 din., hazai (szerb) film esetén 300 din.

A jegyek megvásárolhatók a Fasizmus áldozatainak tere 5 sz. alatti jegypénztárban az

előadások kezdete előtt. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Elérhetőségek: Tel/ fax: 024/527-110 www.alifka.org

Normal 0 false false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”,”serif”;}